Garanties

Hyundai verlengde garantie
Bij aankoop van een nieuwe Hyundai krijgt u 5 jaar garantie*, zonder kilometerbeperking. Garantiereparaties worden gratis uitgevoerd, waarbij Hyundai de kosten van de onderdelen en het arbeidsloon volledig vergoedt. Meer zekerheid kan gewoon niet. Of toch wel?

* de garantie heeft betrekking op productie of fabricagefouten. Werkzaamheden als gevolg van normale slijtage en regulier onderhoud zijn uitgesloten van de garantie
Hyundai levenslange Mobiliteitsgarantie
U kunt vertrouwen op uw Hyundai en op de Hyundai-organisatie. Hyundai scoort steeds zeer hoog in de diverse onderzoeken naar de betrouwbaarheid. En mocht er toch iets gebeuren met uw Hyundai waardoor u niet meer verder kunt, dan bieden wij u meteen hulp.
5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit 'm ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnenwandelt.

Onderhoud en services

Hyundai aircocheck
Een goed werkende airconditioning is onmisbaar. ’s Zomers krijgt u verkoelende frisse lucht binnen en in het najaar bent u sneller verlost van beslagen ramen. De werking van een airco vermindert echter als het systeem niet van tijd tot tijd wordt gereinigd en bijgevuld. En dat kan, behalve een vieze, muffe lucht, ook branderige ogen of verkoudheid tot gevolg hebben. Laat uw airco daarom elk jaar inspecteren door uw Hyundai Erkend Reparateur.
Hyundai onderhoud op maat
Zorgvuldig en vakkundig onderhoud is belangrijk voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Goed onderhoud vergt opgeleid personeel, originele onderdelen, speciale gereedschappen en de juiste documentatie. De Hyundai-organisatie heeft dat allemaal in huis, zodat uw Hyundai na elke onderhoudsbeurt zo goed als nieuw de werkplaats uitrijdt. Gereed voor nog meer zorgeloze kilometers.
Hyundai Bandenservice
Banden zijn er in alle soorten en maten. Maar let op: ook al ziet u geen verschil, niet iedere band is hetzelfde en geschikt voor uw auto. Uw Hyundai Erkend Reparateur kent uw auto en het gebruik.
Hyundai Ruitenservice
Of het nu gaat om de reparatie van een ster in de voorruit of de vervanging van een gebarsten ruit, de Hyundai Erkend Reparateur doet het snel en goed. Op professionele wijze worden alle ruitreparaties uitgevoerd. Aan uw veiligheid wordt geen enkele concessie gedaan.
APK
Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is de in Europa verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en het milieu. Bij uw Hyundai Erkend Reparateur kunt u altijd voor een APK-keuring terecht. Uw Hyundai wordt van voor tot achter nagekeken. En als u de check laat uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt, kost de APK u niets. De APK is exclusief viergastest en afmeldkosten.
Hyundai voertuiginspectie
Een motor die niet start, banden met te weinig grip, kapotte ruitenwissers, een defecte airco … de zomer en winter kennen talloze vervelende verrassingen. Daarom kunt u twee keer per jaar voor een Zomer- en een Winterinspectie terecht bij de Hyundai Erkend Reparateur. Hij kent uw auto door en door en checkt uw voertuig op vitale onderdelen.
Hyundai navigatie onderhoud en updates
Snelwegen worden verbreed en verlegd. Stadscentra krijgen autoloze winkelzones, er wordt gebouwd aan nieuwe stadswijken. In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen. Het is dus wel zo praktisch uw navigatiesysteem geregeld te updaten, zodat deze altijd de juiste weg kiest. In combinatie met onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur ontvangt u 6 jaarlijkse updates GRATIS voor elke Hyundai (geregistreerd vanaf 1 juli 2012) met een Hyundai-/LG-fabrieksnavigatiesysteem. Hierdoor bespaart u €169,- per jaar! Uw Hyundai Erkend Reparateur informeert u graag over de Navigatie Onderhoud-service.
LIVE Services
Steeds meer moderne Hyundai’s zijn uitgerust met uitgebreide infotainmentsystemen. Zo zijn de fabrieksnavigatiesystemen van de Hyundai i20, de Hyundai Tucson en de Hyundai IONIQ voorzien van een navigatiekaart van Here, met als extra service LIVE Services.

Met LIVE Services is in een oogwenk verkeersinformatie, informatie over flitscamera’s of het actuele weerbericht op te vragen. Om LIVE Services razendsnel toegankelijk te maken, biedt Hyundai de Access Point App voor op uw mobiele telefoon. Bij het starten van uw Hyundai start de App automatisch de wifi-hotspot en verbindt deze direct uw telefoon met de auto.

Download Hyundai Access Point App
Hyundai originele onderdelen
Uw Hyundai heeft standaard al een zeer complete uitrusting. Toch kunt u de uitrusting uitbreiden met een keuze uit het ruime accessoireaanbod. De originele Hyundai-accessoires zijn ontwikkeld voor uw auto. Ze voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen.
Afleverpakket
Elke Hyundai wordt geleverd met het standaard afleverpakket, met onder meer een set semi-velours matten en een Hyundai 6-in-1 calamiteitenpakket. U kunt echter ook kiezen voor een upgrade: het luxe afleverpakket.

Verzekeringen

Hyundai Autoverzekering
Hyundai Autoverzekering is een op maat gemaakte autoverzekering speciaal voor Hyundai-rijders, met uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Als u onverhoopt te maken krijgt met een schade, dan zorgt uw eigen Hyundai Erkend Reparateur ervoor dat deze volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld, waarbij natuurlijk uitsluitend originele Hyundai-onderdelen worden gebruikt.
Hyundai Erkend Schadeherstel
Bij schade wilt u er graag van verzekerd zijn dat uw Hyundai na reparatie weer dezelfde veilige auto is als vóór de schade en weer voor de volle 100 procent voldoet aan de strenge veiligheidseisen die Hyundai hanteert. Uw Hyundai moet weer even betrouwbaar zijn als voorheen. Hyundai Erkend Schadeherstel (HES) biedt u die zekerheid en zorgt ervoor dat uw Hyundai na reparatie weer als nieuw is.

Na schadeherstel ontvangt u daarom een garantiebewijs. U bent er daarmee van verzekerd dat de schade aan uw auto uiterst vakkundig is verholpen.
Hyundai doorlopende reisverzekering
De Hyundai Doorlopende Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor Hyundai-rijders en sluit perfect aan op de Hyundai Mobiliteitsgarantie. Daardoor bent u nooit dubbel verzekerd en betaalt u nooit te veel. Profiteer nu van de vele voordelen van de Hyundai Doorlopende Reisverzekering!

MijnHyundai

MijnHyundai
Met een MijnHyundai-account weet u altijd waar u aan toe bent met uw Hyundai, 24 uur per dag, zeven dagen per week. U kunt er heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens én de gegevens van uw Hyundai controleren, wijzigen en aanvullen. Bovendien kunt u:
  • Online afspraken inplannen bij uw eigen Hyundai-dealer
  • Op de hoogte blijven van alle spectaculaire acties en voordelen exclusief voor Hyundai-rijders
  • Ruim van tevoren een APK-herinnering ontvangen
  • Profiteer vanuit uw luie stoel van exclusieve win- en kortingsacties
Wel Hyundai-rijder maar nog geen MijnHyundai-member? Op www.mijnhyundai.nl kunt u zich snel en eenvoudig registeren.