Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren. Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Offerte

Gratis vrijblijvende offerte

Op zoek naar een andere auto? Wij doen graag een passend aanbod! En als je voor 31-03-2018 een offerte aanvraagt voor de Hyundai KONA of de Hyundai IONIQ maak je automatisch kans op een gratis iPhone X t.w.v. € 1.160. Alleen de winnaars worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld na 31-03-2018. Vul je gegevens in en ontvang gratis een offerte per mail.

NL
* Verplichte velden ** Voorwaarden: Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de inruilwaarde van de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen. Inruilprijs is een richtprijs, op basis van een rook- en schadevrije, dealer onderhouden, in technische goede staat verkerende auto met metallic lak, airco en kilometrage van max. 15.000 km p.j. De dealer beoordeelt de uiteindelijke inruilwaarde. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.