https://h-static.nl/images/models/Hyundai-Kona/slider/Hyundai-Kona-Front-1000-384.jpg
https://h-static.nl/images/models/Hyundai-Kona/slider/Hyundai-Kona-Back-1000-384.jpg
https://h-static.nl/images/models/Hyundai-Kona/slider/Hyundai-Kona-Interior-1000-384.jpg

Beleef de wereld van de KONA

  • November in de showroom
  • Slanke body
  • Hooggeplaatste LED-dagrijverlichting
  • Cascade-grille
  • Tweekleurige lak

Gloednieuwe SUV

Na de zeer populaire Hyundai Santa Fe en verkooptopper Hyundai Tucson introduceert Hyundai een derde, gloednieuwe SUV: de Hyundai KONA. Een compacte crossover die perfect naast zijn twee grote broers past.

Frisse verschijning

Met zijn slanke body, hoog geplaatste LED-lampen voor de dagrijverlichting en daaronder geplaatste koplampen, Cascade-grille en tweekleurige lak is de Hyundai KONA een frisse verschijning in de klasse van de compacte crossovers.

De nieuwe Hyundai KONA

Familiegezicht van Hyundai

Met de kenmerkende Cascade-grille sluit de Hyundai KONA aan bij de Hyundai-familie. Daarnaast heeft dit nieuwe model ook enkele verrassende features die het een geheel eigen uitstraling geven. Zo is de LED-dagrijverlichting boven de LED-koplampen geplaatst, waardoor het front van de Hyundai KONA zeer krachtig oogt. Mat zilverkleurige accenten – gebruikt rond de mistlampen, luchtinlaten en de skidplate achter – benadrukken het stoere karakter.

Hyundai KONA in Lake Silver color
Hyundai KONA in Dark Knight color
Hyundai KONA in Phantom Black
Hyundai KONA in Velvet Dune color
Hyundai KONA in Acid Yellow
Hyundai KONA - Tangerine Comet
Hyundai KONA - Pulse Red
Hyundai KONA - Chalk White
Hyundai KONA - Blue Lagoon
Hyundai KONA - Ceramic Blue

Tien exterieurkleuren

Met de keuze uit twee dakkleuren en tien onderscheidende exterieurkleuren kun je bovendien je Hyundai KONA zelf personaliseren. Het dak is leverbaar in de kleuren Phantom Black of Dark Knight (donkergrijs) en voor het exterieur zijn de kleuren Phantom Black, Chalk White, Lake Silver, Dark Knight, Pulse Red, Tangerine Comet, Acid Yellow, Blue Lagoon, Ceramic Blue en Velvet Dune (lichtgrijs) leverbaar. In totaal zijn er zo twintig verschillende kleurencombinaties mogelijk.

Interieur van de Hyundai KONA

Interieur

Het fraaie design van het exterieur zie je ook terug in het interieur. Dankzij diverse kleurenthema’s kan iedereen zijn eigen stijl kiezen. Er is keuze uit Orange, Lime en Red. Deze kleuren komen terug rond de luchtroosters, schakelpook, de sierring rond de startknop en de stiksels op de stoelen en het stuurwiel. In het geval van Lime en Red zijn ook gekleurde gordels leverbaar.

Head up display - Hyundai KONA

Head-up display

Een opvallende feature in de nieuwe Hyundai KONA is de head-up display. Deze zorgt ervoor dat de belangrijkste rij-informatie in het gezichtsveld van de bestuurder wordt geprojecteerd. De head-up display toont informatie over onder meer de snelheid, navigatie, radio en veiligheidssystemen. Als de display niet wordt gebruikt, klapt deze automatisch in. De hoek en hoogte van de head-up display zijn instelbaar.

Veiligheid van Hyundai KONA

Veiligheid

Rijd veiliger en comfortabeler. De Hyundai KONA is voorzien van Hyundai Smart Sense-assistentiesystemen en staat daarmee in de top van zijn segment. Van automatisch remmen of snelheid minderen tot aan het signaleren van voertuigen in de dode hoek – Smart Sense waarschuwt voor alle mogelijke gevaren rondom de auto.