Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren. Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Hyundai KONA Electric
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Blijf op de hoogte

Als eerste alles weten over de nieuwe Hyundai KONA ELectric? Schrijf je in voor de gratis KONA ELectric Nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric vrijstaand

Volledig elektrische compacte SUV

De Hyundai KONA Electric – met slechts 4% bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. En met een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur.


Hyundai KONA wheel

Design: allesbehalve doorsnee

Met zijn zelfverzekerde, unieke styling en karakteristieke full-LED dubbele koplampen is de Hyundai KONA Electric allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is.


Hyundai KONA back

Keuze uit twee accupakketten

Met de Hyundai KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Er is keuze uit twee accupakketten: met 39,2 kWh (rijbereik tot 300 km) en 64 kWh (range tot 482 kilometer).


Hyundai KONA instrumentarium

7-inch digitaal instrumentarium

Het instrumentarium is compleet opnieuw uitgevonden! Informatie over onder meer de rijmodus, het energieverbruik en de batterijcapaciteit vind je op het 7-inch scherm - in één oogopslag zie je het effect van je rijstijl op het rijbereik.


Hyundai KONA interieur

Instelbare terugwinning remenergie

De Hyundai KONA Electric heeft een regeneratief remsysteem. Bij afremmen wordt daarmee de batterij bijgeladen. Je kunt het niveau van regeneratie zelf instellen met behulp van de paddles achter het stuurwiel.


Hyundai KONA braking

Zo benut je remenergie

Het slimme regeneratieve remsysteem gebruikt ook informatie van de radarsensor aan de voorzijde om automatisch de mate van regeneratie in te regelen. Bijvoorbeeld als een voorligger afremt. Dankzij die sensor kan de Hyundai KONA Electric ook de regeneratie inregelen bij bergafwaarts rijden.

Houd me op de hoogte