Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren. Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Hyundai KONA Electric
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Nu in de showroom

4%Bijtelling
A
Hyundai KONA Electric

v.a. € 39.195,-
Alle prijzen
Hyundai KONA Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Blijf op de hoogte

Als eerste alles weten over de nieuwe Hyundai KONA Electric? Schrijf je in voor de gratis KONA Electric Nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

Hyundai KONA Electric nu bestellen

Je kunt de Hyundai KONA Electric al bestellen. Vul je gegevens in, dan neemt de dealer zo snel mogelijk contact met je op.

Nu bestellen

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric vrijstaand

Vooruitstrevend en met slechts 4 % bijtelling

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De nieuwe emissievrije Hyundai KONA Electric – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste elektrische compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert zijn indrukwekkende elektrische actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.


Hyundai KONA Electric

Onderscheidend en individueel

De KONA Electric is met zijn unieke styling allesbehalve doorsnee. De dichte grille en de speciale bumpers maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is aangedreven. Samen met de karakteristieke full-LED dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.


Hyundai KONA Electric opladen

Flexibel opladen

Laad de KONA Electric ’s nachts thuis op of laad de batterij onderweg snel even op bij een snellader. Hij biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.


Hyundai KONA Electric batterij

Lithium-ion-polymeerbatterij

De KONA Electric met 64 kWh-batterij biedt een topsnelheid van 167 km/u en een actieradius van 482 kilometer (volgens WLTP. NEDC: 546 km). Hij sprint van 0 naar 100 km/uur in slechts 7,6 seconden.


Hyundai KONA Electric bagageruimte

Bagageruimte

De elektrische aandrijving van de KONA Electric gaat niet ten koste van zijn bagageruimte, die 332 liter telt. De bagageruimte is simpel uit te breiden door de achterbank neer te klappen. Dan heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. De hoog openslaande achterklep en de lage laadvloer maken het inladen van spullen eenvoudig.


Hyundai KONA braking

Eigen stijl

Mix de kleuren van de nieuwe KONA Electric en laat jouw eigen stijl zien. Met keus uit drie contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren.

Houd me op de hoogte Nu bestellen
Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure