Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren. Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Hyundai Ioniq Car Sharing

Hyundai IONIQ Car Sharing

Nieuw in Amsterdam en op Ameland

Download de app

Zo werkt IONIQ Car Sharing

Een smartphone en een geldig rijbewijs. Meer heb je niet nodig om in de 100% elektrische Hyundai IONIQ door Amsterdam en ver daarbuiten te rijden. Download de app via de Apple Store of Google Play, meld je aan en zoek met de app de dichtstbijzijnde Hyundai IONIQ. De deuren openen en sluiten doe je ook met de app.

Aanmelden

Het aanmeldproces is een abc’tje: geef je e-mailadres op, kies een betaalmethode en maak met de app foto’s van je rijbewijs. Zijn die gegevens gecontroleerd, dan kun je instappen.

Zoek en reserveer

In de app zie je altijd waar onze Hyundai’s IONIQ Electric zich bevinden. Eén gevonden die je wilt gebruiken? Dan houden we die een half uur voor je vast.

Rijden

Je opent en sluit de deuren van de auto met de app. Keer op keer. En als je klaar bent, dan sluit je je huurperiode af. De factuur krijg je in de mail.

Parkeren

De Hyundai IONIQ Electric achterlaten doe je in de daarvoor aangegeven zone in Amsterdam. Zonder parkeerkosten. De app legt uit waar je wel en niet mag parkeren.

De actieradius van de auto is 280 km (volgens NDC-meting), dus goed voor een dagje uit

Comfortabele auto, groot bereik

Met zijn vijven moeiteloos meer dan 200 kilometer per rit afleggen. Dat kan nu ook elektrisch.

Alles inclusief

Ongelimiteerde kilometers, gratis opladen, top verzekerd en overal parkeren in het centrum van Amsterdam – voor 12 euro per uur.

Makkelijk in gebruik

Reserveren, deuren openen, instappen en wegrijden. Je regelt het allemaal met de handige app.

Alles in één app

Download de app via de Apple Store of Google Play en zoek meteen de dichtstbijzijnde Hyundai IONIQ Electric.

IONIQ Electric

Gedreven door e-motie.
Geladen met dynamiek
Meer informatie

Download de app

Aanmeldkosten eenmalig €10,-

IONIQ Car Sharing op Ameland

Gratis in een energiezuinige auto op Ameland rijden: dat kan nu dankzij IONIQ Car Sharing op Ameland. Binnen afzienbare tijd wil het Waddeneiland helemaal zelfvoorzienend zijn in energie. Hyundai draagt zijn steentje bij aan de verduurzaming van Ameland door vier energiezuinige Hyundai’s IONIQ op het Waddeneiland te plaatsen. Gebruikmaken van een van de auto’s is heel eenvoudig: je hebt alleen een geldig rijbewijs nodig!

Waar?

Op Vakantiepark Klein Vaarwater en Camping Roosdunen.

Auto’s?

Twee Hyundai’s IONIQ Electric en twee Hyundai’s IONIQ Hybrid.

Voor wie?

Gratis voor alle gasten van de twee locaties.

Hoe?

Als gast van Vakantiepark Klein Vaarwater of Camping Roosdunen kun je een Hyundai IONIQ reserveren bij de receptie van het vakantiepark waar je verblijft. Je kunt ook telefonisch of per mail contact opnemen met jouw locatie. Zorg dat je je rijbewijsnummer en de geldigheidsdatum van het rijbewijs bij de hand hebt! Je reserveert een van de Hyundai’s IONIQ voor maximaal drie uur.

Download de folder voor meer informatie.

Voordelen?

Hoe meer mensen gebruikmaken van een van deze energiezuinige auto’s, hoe meer mensen hun eigen auto laten staan. Zo gaan we stap voor stap naar een duurzamer Ameland!

Kosten?

IONIQ Car Sharing is gratis voor alle gasten van Vakantiepark Klein Vaarwater en Camping Roosdunen.

Meer weten?

Download de folder voor meer informatie en de voorwaarden.

Vakantiepark Klein Vaarwater
Klein Vaarwaterweg 14
9164 MA Buren
+31 (0)519 542 156
info@kleinvaarwater.nl
www.kleinvaarwater.nl

Camping Roosdunen
Strandweg 20
9162 EV Ballum
+31 (0)519 55 41 34
info@roosdunen.nl
www.roosdunen.nl

Duurzaam Ameland

In 2007 besloot de gemeente Ameland dat het eiland in de toekomst volledig zelf in zijn energiebehoefte moet kunnen voorzien. Het Waddeneiland wil dus niet meer afhankelijk zijn van bijvoorbeeld aardgas en elektriciteit van het vasteland. Om zelfvoorzienend te worden in energie, werkt de gemeente Ameland nauw samen met verschillende partijen, waaronder Vakantiepark Klein Vaarwater en Camping Roosdunen op het Waddeneiland. Binnen enkele jaren wil het Waddeneiland ten opzichte van de rest van Nederland een voorsprong van vijftien tot twintig jaar hebben opgebouwd in de overstap van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie.