Dubbel elektrisch rijplezier!

Ziet u ook zoveel Hyundai's de laatste tijd?

Dubbel elektrisch rijplezier!

De combinatie van de beste aerodynamica van zijn klasse en de nieuwste veiligheidstechnologieën maakt de Hyundai IONIQ Hybrid de juiste keuze. En nu nog mooier: bij aankoop krijg je nu tijdelijk een gratis Stella e-bike cadeau*. Dat is nog meer elektrisch rijplezier! Bewust rijden begint hier.

De Hyundai IONIQ Hybrid rijdt soepel en efficiënt. Met oa. standaard automaat, volautomatische airconditioning, Smart Cruise Control en Radio DAB+. Je rijdt tot wel 1.300 kilometer op een volle tank. 

De slimste keuze is snel gemaakt.
Profiteer nu van deze actie. Eerst even testen? Kom dan snel langs voor een vrijblijvende proefrit. 
Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden. Actie geldig bij datum koopovereenkomst van 01-09-2017 tot en met 31-12-2017 in combinatie met kentekenaanvraag in dezelfde periode. *Waardecheque is niet te gebruiken i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk. U ontvangt een waardecheque t.w.v. €1.000,- die u dient in te wisselen bij één van de Stella e-bike Testcenters. De waardecheque is enkel te verzilveren door deze in te leveren bij uw Stella e-bike adviseur. Deze waardecheque ontvangt u bij aankoop van een Hyundai IONIQ Hybrid (op voorraad) en kan alléén voor een nieuwe Stella e-bike worden verzilverd. Maximaal 1 waardecheque per e-bike. Niet in te wisselen voor geld. De waardecoupon is geldig t/m 31 mei 2018. Bekijk hier de actievoorwaarden.