Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren. Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Scoor tot € 3.500 extra inruilvoordeel
Hyundai actie

Laatste kans!

Scoor tot € 3.500 extra inruilvoordeel!

Scoor alleen nog deze maand tot wel € 3.500 extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde. Ruil dus snel je auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer. Geen auto in te ruilen? Dan profiteer je alsnog van een aantrekkelijke korting op het aankoopbedrag.

Vul je kenteken in:


NL
  • Dit kenteken is niet bekend
Check
  • Klik op 'Check' om je inruilauto te bevestigen

Welke Hyundai kies je?


Vul je gegevens in

(de geselecteerde dealer zal contact met je opnemen)

* Verplichte velden

De door jou verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

De Hyundai inruilactie bestaat uit extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde of een korting in het geval er geen auto wordt ingeruild. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2018 tot en met 31-07-2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.